Hotel Palace Constanta 3 stele va ofera posibilitatea de a petrece o minivacanta de Rusalii la malul marii. Va punem la dispozitie cazare Constanta in camere confortabile, elegante cu toate facilitatile incluse si va asiguram conditii prielnice pentru petrecerea unui weekend prelungit la mare.
Vederea la mare, accesibilitatea, posibilitatea vizitarii imprejurimilor prin serviciile de croaziera pe mare dar si gastronomia excelenta, sunt doar cativa dintre principalii factori care atrag un numar mare de turisti in fiecare an.
Va invitam sa va bucurati de o vacanta reusita si sa beneficiati de tarife avantajoase pentru 3 nopti de cazare la hotel Constanta de 3 stele in perioada 17-20.06.2016 cu ocazia Rusaliilor.

Preturi incepand cu 496 lei/loc in camera dubla

Tip camera Pret pachet 4 zile/3 nopti /pers cu mic dejun si brunch incluse
Loc in double/2 nopti 592 lei
Single/ 2 nopti  496 lei
Loc in garsoniera cu vedere la mare/ 2 nopti 848 lei
Loc in garsoniera cu jacuzzi cu vedere la mare/ 2 nopti 1022 lei

Tarife si conditii de rezervare:

  • Tarifele sunt valabile pentru perioada 17-20.06.2016, pentru rezervari de minim 2 nopti. In aceasta perioada TOATE REZERVARILE sunt de tip NON-REFUNDABLE (achitate integral la momentul rezervarii si nerambursabile)  
  • Pachetele sunt exprimate in lei/pers./pachet si sunt valabile pentru maxim 2 persoane in camera (exceptand camerele tip SGL). Pentru mai multe persoane in camera sau copii insotitori verificati  „Copiii sunt bineveniti”
  • Tarifele includ toate taxele, micul dejun si pranz
  • Pachetele se achita integral la momentul rezervarii si sunt nerambursabile. Verificati reducerile suplimetare acordate pentru „Early Booking”.
  • Daca se solicita camerele double, garsoniere si garsoniere cu jacuzzi in regim single, se va achita pretul pentru 2 persoane.
  • Toate camerele sunt dotate cu tv -cablu, internet gratuit, telefon cu linie directa interna si internationala, minibar, sistem de climatizare/ventilare
  • Se acorda camere cu vedere la mare pe criteriul  ” Primul sosit, primul servit”. Nota: toate Gars si GarsJJ sunt cu vedere la mare.

Perioade de cazare:    

 Pachetul de 4 zile/3 nopti se va  face pentru rezervari  cu data de check-in 17.06.2016 sau 18.06.2016,  pentru minim 2 nopti de cazare ( vineri-duminica sau sambata-luni)

 

Mese incluse in tariful de cazare:

Mic dejun:   Toate tarifele includ MIC DEJUN tip Bufet suedez

Brunch: In perioada 29.05-31.05.2015 se va servi BRUNCH- tip bufet suedez, inclus in tariful de cazare. A se verifica tarifele suplimentare pentru copii .

 

Copiii sunt bineveniti la Hotel Palace:

  • Copii pana la 12 ani :  –  in camera Dubla – GRATUIT cazare + mese, daca nu solicita pat suplimentar                                                                                                                            – in pat suplimentar (camere triple, Gars si Gars JJ)  – 18 lei/zi/copil – cazare +mese 
  • Copii peste 12 ani :        –  in camere Dubla – 26 lei/zi/copil (cazare cu mic dejun) si 44 lei/zi/copil (cazare cu demipensiune) – daca nu solicita pat suplimentar 
  • Copii peste 12 ani  si adulti :    – in pat suplimentar (camere triple, Gars si Gars JJ) – 44 lei/persoana/zi (cu pat suplimentar si mic dejun) sau 60 lei pers/zi ( cu pat suplim si demipensiune)

       * Suplimentele nu sunt incluse in pretul pachetelor. Orice supliment trebuie confirmat si achitat in momentul rezervarii      

  Pentru informatii suplimentare sau rezervari va rugam sa ne contactati telefonic la : 021.327.25.71 sau e-mail : office@rrt.ro