Evenimente Hotel Palace Constanta 3 Stele

Hotel Palace RRT 3 Stele este locatia ideala pentru oaspetii care doresc sa se bucure de o atmosfera primitoare si de un spatiu impresionant, elegant, sublim, care detine o arhitectura reprezentativa pentru inceputul anilor 1900 in Europa. Spatiile generoase ale acestui hotel ofera posibilitatea organizarii de evenimente cu diferite ocazii. Acesta reprezinta cea mai buna alternativa pentru oferta de hoteluri atunci cand se doreste sarbatorirea celor mai importante evenimente. Simpozioanele, nuntile, botezurile, seminariile, conferintele de presa, team-building-urile, intalnirile de afaceri, petrecerile cu ocazia aniversarilor si multe alte evenimente pot fi gazduite in salile multifunctionale ale hotelului, unde personalitati ale generatiile anterioare au petrecut momente de neuitat.  In functie de amploarea evenimentului, oaspetii si organizatorii de evenimente au la dispozitie 5 spatii care pot fi adaptate nevoilor invitatilor:

 • Sala Mare de Bal: cu capacitate de 180 de locuri
 • Salon Baroc: cu capacitate de 40 de locuri
 • Salon Epoca: cu capacitate de 25 de locuri
 • Simeza: cu capacitate de 20 de locuri
 • Salon Sehir: cu capacityate de 25 de locuri

Toate saloanele sunt dotate cu sisteme de climatizare-ventilatie, lumina naturala, internet wireless, instalatie de sonorizare si se pot compartimenta la cerere.

In functie de evenimentul dorit, Restaurantul Palace RRT*** va pune la dispozitie servicii suplimentare de masa, bufet suedez, coffee-break, cocktail-uri. Aveti posibilitatea sa alegeti din meniurile atent alcatuite de echipa noastra de profesionisti, sau puteti sa va alcatuiti propriul meniu, beneficiind de sprijinul si experienta noastra.

Hoteluri Constanta – Evenimente organizate :

 • ” Expozitia pictorului George Ganciu” – Galeriile de Arta Palace, 2007-prezent
 • „Cafeauna filosofica” , 2009-2010
 • ” Regatta Mediului” 2009, competitie de veliere pentru protejarea biodiversitatii marine.
 • „Sesiunea de lucrari stiintifice Pontica „, 2009-2010
 • „Club Rotary”, intruniri periodice, 2008-2010
 • „Olimpiada internationala de comunicare si limba romana”, 2009- gazduirea elevilor participanti si cina festiva
 • „Preselectia Mediavision Romanii au Talent”, septembrie 2010
 • „Seminarul de Formare Profesionala a Practicienilor in Insolventa”, septembrie 2010

Hoteluri Constanta – Nunti, botezuri, aniversari

Arhitectura deosebita, spatiile generoase, impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma evenimentul dumneavoastra intr-o experienta de neuitat. Fie ca doriti sa organizati o aniversare, un banchet sau o nunta, Restaurant Hotel Palace RRT*** va sustine evenimentul cu toate facilitatile de care aveti nevoie: saloane de 40, 70, 180 persoane, instalatie de sonorizare, instalatie lumini evenimente, pachet meniu adaptat exigentelor dumneavoastra, etc. Restaurantul si saloanele multifunctionale ale acestui hotel reprezinta o optiune perfecta pentru cei care sunt in cautare de hoteluri  in acest scop.

Multifunctionalitatea saloanelor permite organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, comemorari, zile onomastice, banchete, revelioane, mese fastive de Sarbatori, Valentine’s Day si multe altele. Hotelul Palace Constanta este alternativa perfecta pentru cei care isi doresc sa petreaca momente speciale intr-unul dintre cele mai vechi  si impresionante hoteluri.