Vacanta de 1 Mai pe litoralul Marii Negre a devenit o traditie si este cel mai asteptat moment al anului. Hotel Palace Constanta vine in intampinarea turistilor cu oferte speciale de cazare pentru minivacanta de 1 Mai. Cazare in hoteluri Constanta la cele mai accesibile tarife, potrivite tuturor categoriilor de public. Camerele au un aspect vintage iar atmosfera eleganta si autenticitatea locului aduc un plus de confort vizitatorilor.
Toti cei care aleg sa se cazeze in incinta Hotelului Palace Constanta in perioada 29.04.2016 – 02.05.2016 vor avea parte de oferte de pret potrivite nevoilor lor si vor avea posibilitatea de a se relaxa in camere cu vedere totala sau partiala la mare.

 Atentie:  toate rezervarile pentru aceasta perioada trebuie facute online pe site, iar la modalitatea de plata trebuie sa selectati ” plata online cu cardul” . In cazul in care veti bifa „plata cash la receptie”,retineti ca aceste rezervari vor fi retinute pana la ora 12:00 in ziua check-inului. In caz contrar vor fi anulate.

 

Preturi incepand cu 213 lei/loc in camera dubla/ 2 nopti

Tip camera Cazare 3 zile/2 nopti /loc in camera  cu mic dejun  inclus
Loc in camera dubla 213 lei
Single 378 lei
Loc in garsoniera cu vedere la mare 387 lei
Loc in garsoniera cu jacuzzi cu vedere la mare 474 lei

Tarife si conditii de rezervare:

  • Tarifele sunt valabile pentru perioada 29.04-02.05.2016. In aceasta perioada TOATE REZERVARILE sunt de tip NON-REFUNDABLE (achitate integral la momentul rezervarii si nerambursabile)      
  • Tarifele sunt exprimate in lei/pers./ 2 nopti  si sunt valabile pentru maxim 2 persoane in camera (exceptand camerele tip SGL). Pentru mai multe persoane in camera sau copii insotitori verificati  „Copiii sunt bineveniti”
  • Tarifele includ micul dejun si toate taxele.
  •  Rezervarile se achita integral la momentul rezervarii si sunt nerambursabile.
  • Daca se solicita camerele double, garsoniere si garsoniere cu jacuzzi in regim single, se va achita pretul pentru 2 persoane.
  • Toate camerele sunt dotate cu tv -cablu, internet gratuit, telefon cu linie directa interna si internationala, minibar, sistem de climatizare/ventilare
  • Se acorda camere cu vedere la mare pe criteriul  ” Primul sosit, primul servit”. Nota: toate Gars si GarsJJ sunt cu vedere la mare.

Perioade de cazare:

     Pachetul de 3 zile/2 nopti se va  face  in perioada 29.04-01.05.2016 sau 30.04-02.05.2015,pentru minim 2 nopti cazare.

 

Copiii sunt bineveniti la Hotel Palace:

  • Copii pana la 12 ani :  –  in camera Dubla – GRATUIT cazare + mese, daca nu solicita pat suplimentar

– in pat suplimentar (camere triple, Gars si Gars JJ)  – 18 lei/zi/copil – cazare +mese 

  • Copii peste 12 ani :        –  in camere Dubla – 26 lei/zi/copil (cazare cu mic dejun) – daca nu solicita pat suplimentar 
  • Copii peste 12 ani  si adulti :    – in pat suplimentar (camere triple, Gars si Gars JJ) – 44 lei/persoana/zi (cu pat suplimentar si mic dejun) 

       * Suplimentele nu sunt incluse in pretul pachetelor. Orice supliment trebuie confirmat si achitat in momentul rezervarii

     

  Pentru informatii suplimentare sau rezervari va rugam sa ne contactati telefonic la : 021.327.25.71 sau e-mail : office@rrt.ro