Prezentare Hoteluri Constanta

Avand o istorie de mai bine de 100 de ani si o arhitectura care ii confirma autenticitatea, Hotel Palace RRT*** Constanta va propune sa-i treceti pragul pentru a retrai eleganta acelor vremuri intr-o imbinare perfecta intre modern si clasic, intre nou si vechi, intre istorie si prezent. Acest hotel este unic in ceea ce priveste serviciile de cazare Constanta, datorita aspectului sau, a locatiei si a semnificatiei istorice importante si reprezinta unul dintre cele mai importante hoteluri Constanta.

Fiind inaugurat în anul 1914, hotelul a exprimat de la început luxul pe care îl impunea categoria din care făcea parte. Acesta atragea un numar mare de personalitati ale locului dar si de turisti. Conform ziarului „Conservatorul Constanţei”, din 13 iulie 1914, hotelul are: „250 de camere, ascensorii la toate etajele, baie pentru fiecare cameră, lumină electrică, calorifer, salon de lectură, terase, restaurant de Prim Rang, terasă pe acoperişul hotelului, toate acestea aflate sub “direcţiunea Dlor Baroni Fraţii de Marcçay”. Asadar, acesta se diferentiaza fata de alte hoteluri Constanta prin renumele sau si incarcatura istorica pe care o are.

Cladirea a fost renovata in mai multe randuri de-a lungul timpului, insa liniile arhitecturale au ramas intacte. Fiind redeschis in anul 2006, lucrarile de renovare i-au oferit o infatisare proaspata, insa stilul si arhitectura nu au fost afectate de acestea. Hotelul Palace a fost gazda a numeroase evenimente si a unor oaspeti de seama, reprezentand un cadru elegant si relaxat in acelasi timp, care permite tuturor oaspetilor sa beneficieze de cazare Constanta si petreaca sejururi placute in compania celor dragi sau a partenerilor de afaceri. Acesta este unul dintre acele hoteluri Constanta care poate primi persoane de renume din tara si din strainatatea, datorita standardelor pe care le respecta.

Prin amplasamentul privilegiat, in zona peninsulara a Constantei, chiar langa Portul Turistic Tomis, hotelul ofera o panorama unica asupra tarmului Marii Negre si a plajelor din apropiere, acces usor catre obiectivele turistice reprezentative ale orasului, fiind locatia ideala pentru iubitorii de yachting,sailing,fishing, scuba-diving. Pentru cei care cauta o solutie de cazare Constanta, hotelul nostru ofera camere confortabile la preturi accesibile.

Deschis tot timpul anului, structurat pe patru, respectiv sase etaje la nivelul fatadei dinspre mare, hotelul ofera cazare Constanta dispunand de 99 de camere (single,double matrimoniale/twin, garsoniere/cu jacuzzi) in care mobilierul vintage se imbina perfect cu dotarile moderne, si de spatii publice generoase si saloane multifunctionale:

  • Sala Mare de Bal (vedere la mare) – 180 persoane
  • Salon Baroc – 40 persoane
  • Salon Epoca – 25 persoane
  • Salon Sehir – 25 persoane
  • Salon Simeza – 20 persoane
  • 2 Saloane nivel -2 Marina/Tomis (cu acces direct in port), 140 de persoane, 70 persoane/salon
  • Bar de zi
  • Terasa Sehir cu vedere la mare – 70 de persoane
  • Terasa Marina cu vedere la mare – 60 de persoane