Hotelul Palace Constanta este ideal pentru iubitorii de confort, natura, frumusete si autenticitate. Acesta isi intampina oaspetii cu servicii de calitate, astfel incat sejurul in aceasta zona sa fie unul de neuitat. Oaspetii care sunt in cautare de cazare  si planuiesc sa petreaca 7 nopti in incinta unuia dintre cele mai sofisticate hoteluri din Constanta vor beneficia de tarife foarte avantajoase, in perioada 17 iunie – 31 august 2016. Conducerea hotelului considera importanta primirea clientilor in cele mai bune conditii, la preturi cat mai mici. Standardul RRT implementat de Hotel Palace Constanta asigura confortul, eleganta si siguranta serviciilor, pe toata durata sederii, iar pachetele oferite sunt avantajoase atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al asezarii unuia dintre cele mai distinse hoteluri Constanta. Vederea la mare, accesibilitatea, posibilitatea vizitarii imprejurimilor prin serviciile de croaziera pe mare dar si gastronomia excelenta, sunt doar cativa dintre principalii factori care atrag un numar mare de turisti in fiecare an.

In perioada 12-16 august 2016 nu se aplica tarife promotionale sau discount-uri!

Va rugam sa ne contactati la :0788.259.808  sau pe office@rrt.ro

Pret incepand de la 787 lei persoana/ 7 nopti pr. cazare Constanta – loc in camera dubla

Tarife pachete cazare  in perioada
17 iunie – 21 iulie 2016 / 21-31 august 2016

Tip camera  Pachet 6 zile / 5 nts (duminica-vineri) Fisa consumatie restaurant pachet si camera Pachet 8 zile / 7 nts (intrari in zilele de  Du, Lu, Ma, Mi, J, V)/ persoana cu mic dejun si brunch inclus sambata si duminica Fisa consumatie restaurant/ pachet si camera Bonus suplimentar Pachet 8 zile/7 nts
Loc in Double 505 Lei 150 Lei 787 Lei 200 Lei   croaziera cu barca*
Cazare Constanta Single 895 Lei 150 Lei 1365 Lei 200 Lei   croaziera cu barca*
Cazare Constanta in Garsoniera cu vedere la mare 920 Lei 300 Lei 1.320Lei 400 Lei   croaziera cu barca*
Oferta Cazare in Garsoniera cu Jacuzzi cu vedere la mare 1125 Lei 400 Lei 1.610 Lei 500 Lei  croaziera cu barca*

Tarife pachete cazare Constanta 2016 in perioada 22 iulie – 20 august 2016

Tip cazare camera Pachet 6 zile / 5 nts cu Demipensiune ( mic dejun si pranz- tip bufet suedez)
(duminica-vineri)
Fisa consumatie restaurant/ pachet si camera Pachet 8 zile / 7 nts cu Demipensiune       ( mic dejun si pranz- tip bufet suedez)
(intrari in zilele de Du,Lu,Ma,Mi,J,V)
Fisa consumatie restaurant/ pachet si camera Bonus suplimentar Pachet 8 zile/7 nts
Loc in Double 800 Lei 150 Lei 1.179 Lei 200 Lei  croaziera cu barca*
Single 1.300Lei 150 Lei 1.929 Lei 200 Lei  croaziera  cu barca*
Loc in Garsoniera cu vedere la mare 1210 Lei 300 Lei 1.692 Lei 400 Lei  croaziera cu barca*
Loc in Garsoniera cu Jacuzzi cu vedere la mare 1.410Lei 400 Lei 1.988 Lei 500 Lei croaizera cu barca*

 

Tarife si conditii de rezervare:

  • Tarifele sunt valabile pentru perioada 17 iunie – 31 august 2016. In aceasta perioada TOATE REZERVARILE sunt de tip NON-REFUNDABLE (achitate integral la momentul rezervarii si nerambursabile)      
  • Pachetele sunt exprimate in lei/pers./pachet si sunt valabile pentru maxim 2 persoane in camera (exceptand camerele tip SGL). Pentru mai multe persoane in camera sau copii insotitori verificati  „Copiii sunt bineveniti”
  • Tarifele includ toate taxele si in functie de pachetul ales – mic dejun, Brunch sau Pranz.
  • Pachetele se achita integral la momentul rezervarii si sunt nerambursabile. Verificati reducerile suplimetare acordate pentru „Early Booking”.
  • Daca se solicita camerele double, garsoniere si garsoniere cu jacuzzi in regim single, se va achita pretul pentru 2 persoane.
  • Toate camerele sunt dotate cu tv -cablu, internet gratuit, telefon cu linie directa interna si internationala, minibar, sistem de climatizare/ventilare
  • Se acorda camere cu vedere la mare pe criteriul  ” Primul sosit, primul servit”. Nota: toate Gars si GarsJJ sunt cu vedere la mare.

Perioade de cazare:

     Pentru pachetele de 6 zile/5 nopti, cazarea se face numai in zilele de Duminica sau Luni.
    Pentru pachetele de 8 zile/7 nopti, cazarea se face in fiecare zi a saptamanii, exceptand ziua de Sambata.

Mese incluse in tariful de cazare:

Mic dejun:   Toate tarifele includ MIC DEJUN tip Bufet suedez
Brunch: In perioada 17.06 – 21.07 si 21.08-31.08, in zilele de sambata si duminica se va servi BRUNCH- tip bufet suedez, inclus in tariful de cazare. A se verifica tarifele suplimentare pentru copii .
Pranz: In perioada 22.07 – 20.08, in toate zilele saptamanii se va servi PRANZ – tip bufet suedez, inclus in tariful de cazare. A se verifica tarifele suplimentare pentru copii insotitori.

Bonusuri suplimentare pentru pachete turistice: 

Pachete 6 zile/5 nopti:  – se acorda bonus la consumatiile din restaurant si minibar conform rubricii „Fisa consumatie restaurant/pachet si camera”.

Pachete 8 zile/7 nopti: – se acorda bonus la consumatiile din restaurant si minibar conform rubricii „Fisa consumatie restaurant/pachet si camera”.

                                                – se acorda GRATUIT O CROAZIERA de 2 ore pe mare cu barca cu motor.

  *Bonusurile sunt exprimate in lei/pachet si camera si sunt valabile pentru rezervari achitate integral in  momentul rezervarii. 
  *Bonusurile nu sunt rambursabile si se consuma doar pe durata sederii; valoarea bonusului de consumatie se acorda pe camera/sejur si se foloseste la servicii de restaurant si minibar.

 

Copiii sunt bineveniti la Hotel Palace:

  • Copii pana la 12 ani :  –  in camera Dubla – GRATUIT cazare + mese, daca nu solicita pat suplimentar                                                                                                                   – in pat suplimentar (camere triple, Gars si Gars JJ)  – 18 lei/zi/copil – cazare +mese 
  • Copii peste 12 ani :        –  in camere Dubla – 26 lei/zi/copil (cazare cu mic dejun) si 44 lei/zi/copil (cazare cu demipensiune) – daca nu solicita pat suplimentar 
  • Copii peste 12 ani  si adulti :    – in pat suplimentar (camere triple, Gars si Gars JJ) – 44 lei/persoana/zi (cu pat suplimentar si mic dejun) sau 60 lei pers/zi ( cu pat suplimentar si demipensiune)

       * Suplimentele nu sunt incluse in pretul pachetelor. Orice supliment trebuie confirmat si achitat in momentul rezervarii

        Pentru informatii suplimentare sau rezervari va rugam sa ne contactati telefonic la : 021.327.25.71 sau e-mail : office@rrt.ro